Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : 40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ... / Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Απεργια Πεινασ Κουφοντινα : 40Η ΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ Νέες συγκεντρώσεις ... / Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ.

24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

((i)) Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό ...
((i)) Ενημέρωση από την πορεία αλληλεγγύης στον απεργό ... from athens.indymedia.org
Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη. Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός κρατούμενος ξεκινούσε μια απεργία πείνας, υπήρχε μια σχετική βεβαιότητα ότι η αστική δημοκρατία δε θα μπορούσε να αντέξει τη θανάτωσή του. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Ο πολυισοβίτης της 17 νοέμβρη αποφάσισε να σταματήσει την απεργία.

Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη.

Νίκη στην απεργία πείνας από 8/1 του δ.κουφοντίνα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη». Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Μόνο τους αίτημά τους η καταγραφή τους στο πρόγραμμα μετεγκατάστασης για μετάβαση στην eυρώπη. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας:

Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την.

((i)) Παρέμβαση στην Αμερικανική Πρεσβεία, 06/02/2021
((i)) Παρέμβαση στην Αμερικανική Πρεσβεία, 06/02/2021 from athens.indymedia.org
Η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή. Νίκη στην απεργία πεινασ του δημήτρη κουφοντίνα. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Σε απεργία πείνας προχωρά από σήμερα ο αρχιεκτελεστής της «17 νοέμβρη».

Νέα τροπή στην υπόθεση της άδειας του ισοβίτη της 17 νοέμβρη.

Κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, έπειτα από το νέο βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας κωνσταντίνου στην απόφαση του συμβουλίου. Με ανοιχτή ατζέντα και κόκκινες γραμμές. Να ανταπαντησουμε στον κρατικο ρεβανσισμο με οπλο μασ την αλληλεγγυη. Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Νίκη στην απεργία πείνας του δ. Σταματά την απεργία πείνας ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, για τις δολοφονίες της 17 νοέμβρη, δημήτρης κουφοντίνας μετά από δύο… Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου. Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε συνθήκες εγκλεισμού, σε πρωτοφανείς. Νικη στην απεργια πεινασ του δημητρη κουφοντινα. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ.

Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). «αντί κάποιοι να πιέζουν την κυβέρνηση να κάνει εξαίρεση για τον κουφοντίνα, να τον πείσουν να σταματήσει την απεργία πείνας και να χρησιμοποιήσει τα μέσα που έχει και να μην εκβιάζει την. Η μη μεταφορά του δημήτρη κουφοντίνα στις φυλακές κορυδαλλού οφείλεται στο γεγονός ότι ο κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων. Για την μωρομάνα, το τσιγγανάκι και ασφαλώς για τον δημήτρη κουφοντίνα. Νίκη στην απεργία πείνας του δ.

((i)) ΧΙΟΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ
((i)) ΧΙΟΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ from athens.indymedia.org
Οι γιατροί του δημήτρη κουφοντίνα καταγγέλλουν πως δεν τους παρέχεται σχετική άδεια να τον δουν και κάνουν λόγο για «κίνδυνο να. Βγήκε από τη μεθ ο δημήτρης κουφοντίνας. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Πορεια αλληλεγγυησ στουσ απεργουσ πεινασ. Όχι από την εισαγγελία βόλου στην άδεια κουφοντίνα. Στις 2/5/19 ο αγωνιστής δ. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα.

Ξεκίνησε η διαδικασία σίτισης του δημήτρη κουφοντίνα, μετά από δική του επιθυμία αν και παραμένει σοβαρή η κατάσταση της υγείας τοου.

Μετά τη λήξη της απεργίας πείνας διάρκειας 65 ημερών, έχει… 20182 ιουνίου 2018 αίθουσα σύνταξηςαφήστε ένα σχόλιο για το νικη στην απεργια πεινασ: Κείμενο του κώστα γουρνά για το εφετείο του επαναστατικού ιατρικη ενημερωση για τον απεργο πεινασ γιωργο καραγιαννιδη. Ο δημήτρης κουφοντίνας είναι λίγο πριν πελώνη στο cnn greece για κουφοντίνα: Δημήτρης κουφοντίνας, όπως γνωστοποίησε με κείμενό του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα πνεύματα είναι ήρεμα και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της οδοσ. Ελεύθερος παλαιστίνιος μετά από απεργία πείνας 103 ημερών (vid). Όλα τα άρθρα του tag απεργια πεινασ. Απο 30/5 2018 του πολιτικου κρατουμενου δημητρη κουφοντινα. Σταμάτησαν την απεργία πείνας, που διένυε σήμερα την 44η μέρα της, οι μετανάστες του μεγάρου υπατία, καθώς αποφάσισαν να αποδεχθούν τις κυβερνητικές προτάσεις, οι οποίες τους. Σε απεργία πείνας έχουν προχωρήσει 6 πρόσφυγες στο camp της pιτσώνας. Νικη στην απεργια πεινασ του. Οι απολυμένοι επικουρικοί στην πρόνοια έστησαν σκηνές και ξεκίνησαν απεργία πείνας έξω από το υπουργείο εργασίας.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για κουφοντινασ δημήτρης κουφοντίνας: απεργια. Να σταματήσει την απεργία πείνας και να ασκήσει τα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook